Home » Over BOEST kindertrainingen

Over BOEST kindertrainingen


Naast mijn werk als communicatieadviseur en communitymanager in de jeugdzorg verdiep ik mij al jaren in de kind- en jeugdpsychologie. Kinderen vind ik namelijk de leukste mensen die er zijn! Angst en somberheid komen helaas veel voor bij deze doelgroep. Dé reden om BOEST op te richten begin 2017. Ik geef met veel enthousiasme individuele trainingen aan basisschoolkinderen ter preventie van angst en depressie en voor herstel bij faalangst.

De voordelen

Kies je voor BOEST kindertrainingen dan kies je voor een betrokken, energieke en gecertificeerde trainer. Ik stem de cursus af op de behoefte van jouw kind en betrek jou als ouder of verzorger nauw bij het proces. En zijn er tijdens of na het traject vragen, dan kun je me altijd benaderen voor extra ondersteuning. Tot slot houd ik van een positieve insteek: we gaan er samen voor om jouw zoon of dochter weer blij, met motivatie en lef mee te laten doen op school en daarbuiten. 

Meer informatie

Nieuwsgierig? Ik maak graag kennis met je. Neem contact op voor een kop koffie in (regio) Haarlem.

 

Als Faalangstreductietrainer ben ik opgenomen in het landelijke Abituriëntenregister van het CPION. Mijn SPEN-registratienummer is 117288-116156.