Home » Over BOEST kindertrainingen

Over BOEST kindertrainingen


Naast mijn werk als communicatieadviseur in de jeugdzorg verdiep ik mij al jaren in de kind- en jeugdpsychologie. Kinderen vind ik namelijk de leukste mensen die er zijn! (Faal)angst en stress komen helaas veel voor bij deze doelgroep. Dé reden om BOEST op te richten begin 2017. Ik geef met veel enthousiasme individuele (online) faalangstreductie- en weerbaarheidstrainingen aan basisschoolkinderen. In verband met corona is het aanbod momenteel echter beperkter dan ik zou willen.

De voordelen

Kies je voor BOEST kindertrainingen dan kies je voor een betrokken, energieke,  gecertificeerde trainer met humor. Ik stem de cursus af op de behoefte van jouw kind en betrek jou als ouder of verzorger nauw bij het proces. En zijn er tijdens of na het traject vragen, dan kun je me altijd benaderen voor extra ondersteuning. Tot slot houd ik van een positieve insteek: we gaan er samen voor om jouw zoon of dochter weer blij, met motivatie en lef mee te laten doen op school en daarbuiten. 

Meer informatie

Nieuwsgierig? Ik maak graag kennis met je. Neem contact met mij op via e-mail of stuur een WhatsApp-berichtje.

 

Als Faalangstreductietrainer ben ik opgenomen in het landelijke Abituriëntenregister van het CPION. Mijn SPEN-registratienummer is 117288-116156.