Home » Faalangstreductietraining

Training Lefgasten


In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Het kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en vervolgens tot allerlei lichamelijke en psychische klachten. Tijdig aanpakken is zinvol, omdat prestaties op school vaak niet matchen met de werkelijke capaciteit.

Regio Haarlem

Ik ondersteun jouw zoon of dochter van 10 t/m 12 jaar met veel enthousiasme om weer blij, met motivatie en zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Ik geef individuele faalangstreductietrainingen in de regio Haarlem. Dit doe ik altijd op een rustige plek waar het kind zich prettig en veilig voelt. Thuis, op school of in de bibliotheek.

Methode Lefgasten

In mijn cursussen gebruik ik de beproefde methode Lefgasten en het bijbehorende theorie- en werkboek. In heldere bewoordingen krijgt jouw kind uitleg en praktijkvragen voor meer zelfinzicht. Samen met de ontspanningsoefeningen leidt dit vaak tot snel herstel. Het boek biedt herkenning en motivatie; er is iets aan faalangst te doen! Als ouder of verzorger lees je mee en krijg je handige tips.

Meer informatie

De basistraining bestaat uit 6 lesuren. Omdat elke jongere andere uitdagingen heeft, doe ik graag een voorstel op maat. Vragen? Neem contact op.