Home » Eerste hulp bij faalangst

Online workshop Eerste hulp bij faalangst


In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Het kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en vervolgens tot allerlei lichamelijke en psychische klachten. Tijdig aanpakken is zinvol, omdat prestaties op school vaak niet matchen met de werkelijke capaciteit.

Herkenbaar?

Is jouw zoon of dochter van tien tot en met twaalf jaar gestresst tijdens (bepaalde) toetsen en/of presentaties? Hoor je hem of haar dan praten over een black-out, flinke twijfels of spanning? Maakt jouw kind zich regelmatig zorgen over blijven zitten of slechte cijfers? Is er sprake van (psychische) klachten? Dan zou er weleens cognitieve of sociale faalangst in het spel kunnen zijn.

Wat ik voor jullie kan doen...

Schrijf je kind in voor de waardevolle online workshop Eerste hulp bij faalangst. Ik help hem of haar met veel enthousiasme (en humor) om weer blij, met lef en zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Jouw zoon of dochter leert alle ins en outs over faalangst, de black-out, hoe je ontspant en zelf helpende gedachten maakt. Dit doen we aan de hand van heldere uitleg, video en eenvoudige tekenopdrachten. We gaan hard aan de slag, maar natuurlijk is er ook tijd om te relaxen. In mijn cursussen gebruik ik Lefgasten; deze bewezen methode biedt herkenning en motivatie. Er is iets aan faalangst te doen! 

Meer informatie

De workshop bestaat uit één persoonlijke sessie van ongeveer anderhalf uur woensdagmiddag. Wat is er voor nodig? Veel zin, papier, stiften én een laptop met wifi. De kosten bedragen € 67 inclusief btw.