Home » Informatieplein jeugd & jongeren in Hoofddorp

Informatieplein jeugd & jongeren in Hoofddorp

Gepubliceerd op 9 september 2018 11:41

Op woensdag 3 oktober vind je BOEST kindertrainingen op het Informatieplein jeugd & jongeren bij de Bibliotheek Haarlemmermeer in Hoofddorp. Je bent van harte welkom!

Teveel spanning

Is jouw zoon of dochter tussen de 4 en 12 jaar en steeds vaker angstig? Voor een spreekbeurt, voor alles wat 'nieuw' is, voor honden, het donker of om gescheiden te worden van een of beide ouders? Angst is een gezonde emotie wanneer er gevaar dreigt of je goed wilt presteren tijdens een proefwerk. Als kinderen te lang, te intens en te vaak (onnodig) gespannen zijn, werkt het echter belemmerend en veroorzaakt het vervelende klachten.

Herken je dit bij jouw kind?

Herken je dit bij jouw kind? Kom tijdens de Week van de Opvoeding vrijblijvend langs voor tips, informatie over het trainingsaanbod en een kop koffie/thee! Je vindt het Informatieplein in het Nieuwscafé van de centrale bibliotheek. Adres: Raadhuisplein 7 in Hoofddorp.

Meer informatie

Als energieke en gecertificeerde trainer ondersteun ik basisschoolkinderen in Haarlem en omgeving individueel bij het verminderen van (faal)angst en somberheid. Lees meer over mijn achtergrond.


«   »