Home » Inschrijving BOEST kinderworkshops geopend

Inschrijving BOEST kinderworkshops geopend

Gepubliceerd op 5 oktober 2018 10:17

Het nieuwe schooljaar is weer in volle gang! Dit najaar organiseer ik een aantal leuke en waardevolle kinderworkshops. In kleine groepjes en over diverse thema's. Je leest er meer over in dit artikel.

Naar buiten met BOEST - 13 oktober 2018

Als runningtherapeut en enthousiast sporter geef ik zaterdagochtend 13 oktober van 10.00-11.15 uur een sportieve kinderworkshop in de buitenlucht. Is jouw zoon of dochter van 8 t/m 12 jaar een piekeraar, steeds vaker (faal)angstig, somber, vermoeid of gestrest? Door stap-voor-stap in beweging te komen, verminderen klachten van het overbelaste brein en verbetert de concentratie. Natuurlijk heeft het fysiek ook voordelen: je kind slaapt beter, voelt zich fitter en krijgt meer energie. Deze ochtend maakt hij of zij kennis met Runningtherapie voor kinderen. In het thema dieren zorg ik voor een warming-up, krachtoefeningen, loopscholing en de cooling-down. Ervaring met hardlopen en een goede conditie zijn niet nodig, veel zin hebben wel!

Locatie: Kenaupark Haarlem | Leeftijd: 8 t/m 12 jaar | Kosten: € 30 | Niet vergeten: stevige hardloop- of sportschoenen

Presenteren kun je leren - 23 november 2018

Het ene kind staat tijdens een spreekbeurt, boekbespreking of presentatie graag in het middelpunt. Het andere klapt volledig dicht, heeft dagen van tevoren buikpijn of wil zelfs niet meer naar school. Presentatieangst komt voor bij kinderen met en zonder faalangst. Tijdens deze minitraining op 23 november van 15.00-16.15 uur krijgt je zoon of dochter van 10 t/m 12 jaar handige tips en trucs. Na afloop staat hij of zij weer een stukje zekerder en rustiger voor de klas. Geen zorgen, tijdens de kinderworkshop hoeft hij of zij niet voor de groep te staan.

Locatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18 Haarlem (aanbellen bij Flow 7) | Leeftijd: 10 t/m 12 jaar | Kosten: € 30

Dapper zijn doe je zo - 30 november 2018

Op basis van het boekje De mooiste vis van de zee van Marcus Pfister geef ik op vrijdag 30 november van 15.00-16.15 uur een workshop over dapper zijn. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. We lezen het boekje, beantwoorden met elkaar de vraag 'hoe word je net zo dapper als Regenboog?', leren handige oefeningen voor thuis en in de klas én maken de allermooiste vis van de zee. 

Locatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18 Haarlem (aanbellen bij Flow 7) | Leeftijd: 4 t/m 6 jaar | Kosten: € 30

Meer informatie

Goed om te weten: er is altijd een momentje van ontspanning inbegrepen, voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en alleen bij vier deelnemers gaat een workshop door. Aanmelden kan vanaf nu via WhatsApp of diane@boestkindertrainingen.nl. Geef even aan om welke datum het gaat, wat in het kort de reden van aanmelding, de naam en leeftijd van je kind is. Liever een individuele workshop of training? Informeer naar de mogelijkheden.


«   »