Home » Gratis spreekuur voor ouders bij Flow Plaza

Gratis spreekuur voor ouders bij Flow Plaza

Gepubliceerd op 13 maart 2018 19:30

Superleuk nieuws: vanaf 23 maart houdt BOEST kindertrainingen regelmatig spreekuur bij Flow Plaza! Heeft jouw kind steeds vaker knikkende knieƫn in situaties thuis, op school of daarbuiten? Kom een keer vrijblijvend langs op deze inspirerende locatie in Haarlem.

Is jouw zoon of dochter bijvoorbeeld bang...

  • om in het middelpunt te staan bij een spreekbeurt of boekbespreking;
  • voor alles wat 'nieuw' is: vriendjes maken, leren fietsen of zwemmen;
  • om alleen buiten of juist in mensenmassa's te zijn;
  • voor bepaalde voorwerpen, honden, het donker of hoogten;
  • of om gescheiden te worden van een of beide ouders?

Niet-functionele angst

Angst is een gezonde emotie wanneer er gevaar dreigt of je goed wilt presteren tijdens een proefwerk. Als kinderen te lang, te intens en te vaak (onnodig) angstig zijn, werkt het echter belemmerend. Piekeren, vermijding, buikpijn, hoofdpijn, slaap- en concentratieproblemen zijn dan veelvoorkomende klachten.

Wees welkom

Herken je dit bij jouw basisschoolkind? Kom eens naar een van mijn gratis spreekuren op vrijdag 23 maart, 4 mei, 18 mei, 1, 8 of 15 juni. Ik beantwoord in een half uur vragen die je hebt als ouder of verzorger, geef handige antistresstips voor thuis en denk mee over een oplossing. Meld je van tevoren even aan voor de datum en het tijdstip naar keuze (10.00 of 10.30 uur) via diane@boestkindertrainingen.nl. Dan zorg ik dat de koffie klaarstaat!

Over Flow Plaza

Flow Plaza bevindt zich op de Zaanenstraat 18 in Haarlem-Noord. Als je aanbelt bij Flow 6, eerste verdieping laat ik je binnen. Tot en met september is de Zaanenstraat helaas afgesloten voor doorgaand verkeer. (fietsen of lopen is geen probleem) Je kunt met de auto omrijden via de Jan Gijzenkade.


«   »