Home » Samenwerking met Kinder- en Jeugdpsycholoog Roel Verdel

Samenwerking met Kinder- en Jeugdpsycholoog Roel Verdel

Gepubliceerd op 2 maart 2018 11:00

Persoonlijk geloof ik niet in concurrentie, maar wél in samenwerking. Als het klikt, word je daar immers allebei beter van. Daarom ben ik altijd op zoek naar goede partners; om elkaar te versterken of naar de ander door te verwijzen als een vraagstuk je vakgebied overschrijdt. Benieuwd wat Roel en ik voor je kunnen betekenen?

Optimale ontwikkeling van het kind

Roel is schoolpsycholoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP en heeft een eigen praktijk in Haarlem. Zijn specialiteit is het doen van diagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en het geven van advies aan ouders en leraren. Ook biedt hij begeleiding, consultatie en (na)scholing. De optimale ontwikkeling van de jeugdige staat bij hem altijd centraal. Lees meer

Groepstraining faalangstreductie

Samen kunnen wij op jouw school een faalangstreductietraining in groepsverband organiseren voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De effectieve methode die we hiervoor gebruiken is Je bibbers de baas; een cognitief gedragstherapeutisch programma voor leerlingen met faalangst. In 10 bijeenkomsten leren zij verschillende vaardigheden aan om hiermee om te gaan. Ook zijn er ouder- en leerkrachtbijeenkomsten die informatie en handvatten bieden ter ondersteuning.

Meer informatie

Is er op jouw school in Haarlem of een omliggende gemeente een groepje leerlingen dat zo'n faalangsttraining kan gebruiken? Neem dan contact met ons op via diane@boestkindertrainingen.nl of info@roel-haarlem.nl. We komen graag een keertje langs om kennis te maken!


«   »