Home » BOEST kindertrainingen lid van Bewust Haarlem

BOEST kindertrainingen lid van Bewust Haarlem

Gepubliceerd op 3 november 2017 09:04

Vanaf heden is BOEST kindertrainingen aangesloten bij Bewust Haarlem. En daar ben ik heel blij mee! Dit is namelijk hét platform voor professionals in de regio met een passie voor duurzaam, gezond en prettig (samen)leven.

Haarlemmers opgelet!

Bewust Haarlem is een netwerkclub van meer dan 350 professionals. Deze actieve ondernemers laten je op www.bewusthaarlem.nl zien wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen doen op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn. Zo hoef je nooit ver te zoeken als je ergens ondersteuning bij nodig hebt.

Waarom dit lidmaatschap?

Ik geloof niet in concurrentie, maar in samenwerking! Ik zie in Bewust Haarlem een waardevol netwerk aan lokale partners om kennis te delen, elkaar te inspireren en waar nodig door te verwijzen als een cliëntvraag het eigen vakgebied overschrijdt. Dat biedt jou en je kind natuurlijk ook alleen maar voordelen.

Meer informatie

Bekijk mijn profiel op de website en ontdek in het agendaoverzicht welke activiteiten voor jou als ouder of verzorger interessant zijn. Vragen? Laat een berichtje achter via diane@boestkindertrainingen.nl.


«   »