Home » Gratis spreekuur bij faalangst

Gratis spreekuur bij faalangst

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 13:57

De eerste schoolmaanden zitten erop. Wellicht heb je gemerkt dat jouw kind steeds meer spanning krijgt rondom schooltaken. Dit kan faalangst zijn. Loop op vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur eens binnen tijdens mijn spreekuur in de bibliotheek van Haarlem centrum.

Wat is faalangst?

Faalangst houdt in dat je iets wel kunt, maar door negatieve gedachten als 'ik kan het niet' of 'ik mag geen fouten maken' blokkeert. Heel vervelend en het zorgt voor dalende cijfers, minder schoolplezier, piekeren en lichamelijke klachten als hoofdpijn of buikpijn. Gelukkig is er iets aan te doen met behulp van een faalangstreductietraining.

Tips & trucs

Van 3 tot en met 24 november ben je elke vrijdag van harte welkom op Gasthuisstraat 32 voor advies, tips en informatie over een cursus op maat. Ik help jullie graag verder, zodat jouw zoon of dochter weer gemotiveerd en blij naar school gaat. Mijn training is uiteraard geen toverstaf, maar geeft een enorme BOEST aan het zelfvertrouwen van kinderen vanaf 10 jaar. 

Tot snel?

Als je het prettiger vindt om een persoonlijke afspraak te maken, bel mij dan even op 06-14598457 of stuur een e-mail naar diane@boestkindertrainingen.nl. Het eerste intakegesprek kost je niets.


«   »