Home » De Week van de Opvoeding is van start gegaan

De Week van de Opvoeding is van start gegaan

Gepubliceerd op 2 oktober 2017 08:00

De nationale Week van de Opvoeding is vandaag van start gegaan. Van 2 tot en met 8 oktober organiseren professionals door het hele land leuke en interessante activiteiten. Ook BOEST doet mee!

Opvoeden... best ingewikkeld

De jaarlijkse Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Opvoeden is belangrijk, maar soms krijg je met flinke uitdagingen te maken. Benieuwd waar ik jou en je kind bij kan ondersteunen? Ik ontmoet je graag tijdens een van mijn spreekuren op vrijdag 6 oktober. 

Gratis inloopspreekuur bij faalangst

In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Dit kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en allerlei vervelende klachten. Herken je dit bij jouw kind? Kom in de Week van de Opvoeding naar het gratis faalangstspreekuur in de bibliotheek van Haarlem centrum. Tijdstip: 11.00-12.00 uur. Locatie: Gasthuisstraat 32. Lees meer

Gratis digitaal spreekuur bij angstklachten

Angstklachten komen helaas veel voor bij kinderen van de basisschoolleeftijd en preventie is daarom van groot belang. Heeft jouw kind last van spanning rondom schooltaken, thuis of in sociale situaties? Meld je in de Week van de Opvoeding aan voor het gratis digitale spreekuur bij angstklachten. Tijdstip: 14.00-15.30 uur. Locatie: gewoon vanuit huis, via Skype. Informatie en aanmelden

Meer informatie

Voor een persoonlijke afspraak in regio Haarlem sta ik natuurlijk altijd open. Neem contact met mij op via diane@boestkindertrainingen.nl of bel 06-14598457.


«   »