Home » Minitraining 'Beter plannen, meer zennen!'

Minitraining 'Beter plannen, meer zennen!'

Gepubliceerd op 15 september 2017 11:51

Veel kinderen hebben moeite met het plannen van huiswerk of schrijven zelfs helemaal niets op. Je kunt je voorstellen dat je dan het overzicht kwijtraakt en in de stress schiet. Herken je dit bij jouw zoon of dochter? Boek een BOEST-minitraining!

Klaar is klaar

Plannen is voor veel scholieren een uitdaging. Ze kijken vaak op het laatste moment in hun agenda, waardoor ze huiswerk te laat maken of noteren zelfs niets. Dit levert veel stress op, niet alleen bij (faal)angstige leerlingen. Een goede planning geeft elk kind overzicht en een opgelucht gevoel. Want, af = af! Zo blijft er tijd over voor leuke dingen en natuurlijk om te chillen.

Hoe leer je nu écht plannen?

In de handige minitraining 'Beter plannen, meer zennen!' leg ik jouw zoon of dochter een praktische methode uit om huiswerk, leertaken en ontspanning in te plannen. Hij of zij leert om zelfstandig structuur aan te brengen en neemt na afloop ook nog een superhandige 1blik-schoolagenda mee naar huis. 

Meer informatie 

Deze individuele minitraining is geschikt voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar en duurt 1,5 uur. De kosten bedragen € 75 inclusief btw én gratis agenda. In overleg prikken we een datum en kiezen we rustige plek uit in regio Haarlem. Thuis, op school of in de bibliotheek bijvoorbeeld. Maak snel een afspraak via diane@boestkindertrainingen.nl.


«   »