Home » Blog » Zomertraining 'Minder faalangst, meer lef!'

Zomertraining 'Minder faalangst, meer lef!'

Gepubliceerd op 3 juni 2017 09:39

De zomervakantie: een tijd van ontspanning, maar óók een mooie gelegenheid voor jouw kind om wat extra zelfvertrouwen op te doen. Hoe? Je leest het in dit artikel.

Voorkom een dip

Het verschijnsel 'vakantiedip' is een bekend fenomeen waarbij kinderen na de zomer terugval laten zien in niveau of prestaties. Ook al is ontspannen en even niets hoeven het allerbelangrijkste, het kan ook verstandig zijn om juist in deze periode extra aandacht te schenken aan de uitdagingen van een kind.

BOEST jezelf

In de leuke en leerzame zomertraining 'Minder faalangst, meer lef!' leg ik jouw zoon of dochter uit wat faalangst eigenlijk is, hoe een black-out ontstaat én wat je hier zelf aan kunt doen door helpende gedachten te maken. Ook doen we een leuk spel en zorg ik voor een kleine traktatie. Echt een aanrader voor meer zelfvertrouwen en motivatie in het nieuwe schooljaar!

Meer informatie

Deze korte, individuele cursus is geschikt voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar en duurt 2 uur. Er is nog ruimte op vrijdag 4 en 18 augustus. Kosten? € 90 inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten. Locatie: in overleg kiezen we een rustige plek uit in regio Haarlem. Thuis, op school of in de bibliotheek bijvoorbeeld. Aanmelden kan via diane@boestkindertrainingen.nl


«   »