Welkom bij BOEST


Kinderen... de leukste mensen die er zijn! Angst en somberheid komen helaas veel voor bij deze doelgroep. Dé reden voor mij om BOEST op te richten en juist op die gebieden individuele trainingen te geven voor preventie en herstel. Benieuwd wat ik voor jouw gezin in regio Haarlem kan doen? Lees snel verder

In de media:

Blijf op de hoogte!


In mijn blogs lees je meer over interessante weetjes, tips en events, nieuwe cursussen, ervaringen van ouders en kinderen.

Naar buiten met BOEST

Al jaren stond het op mijn verlanglijstje: runningtherapie geven aan kinderen met psychische klachten. Een val op mijn rug gooide roet in het eten. Veel trainingsuren en geduld hebben mij echter ver gebracht en ik bleek juíst de ideale kandidaat voor de opleiding tot Runningtherapeut. Ik weet immers zelf hoe het is om met een lage belastbaarheid stap-voor-stap weer in beweging te komen. 

Lees meer »

Gratis spreekuur voor ouders bij Flow Plaza

Superleuk nieuws: vanaf 23 maart houdt BOEST kindertrainingen regelmatig spreekuur bij Flow Plaza! Heeft jouw kind steeds vaker knikkende knieën in situaties thuis, op school of daarbuiten? Kom een keer vrijblijvend langs op deze inspirerende locatie in Haarlem.

Lees meer »

Samenwerking met Kinder- en Jeugdpsycholoog Roel Verdel

Persoonlijk geloof ik niet in concurrentie, maar wél in samenwerking. Als het klikt, word je daar immers allebei beter van. Daarom ben ik altijd op zoek naar goede partners; om elkaar te versterken of naar de ander door te verwijzen als een vraagstuk je vakgebied overschrijdt. Benieuwd wat Roel en ik voor je kunnen betekenen?

Lees meer »

Vijf tips voor minder spreekbeurtstress

Het is weer tijd voor de spreekbeurt! Het ene kind staat graag in het middelpunt en het andere klapt volledig dicht, heeft dagen van tevoren buikpijn of wil zelfs niet meer naar school. Wat kun je hier als ouder eigenlijk mee? Je leest het in mijn blog.

Lees meer »

Nieuw: VRIENDEN-training voor kleuters

Vanaf nu biedt BOEST ook de training Fijn Vrienden aan. Goed nieuws voor ouders met kinderen van 4 tot en met 7 jaar die steeds wat banger worden. Bijvoorbeeld om nieuwe dingen te leren, vragen te stellen in de klas, voor honden of misschien wel om fouten te maken.

Lees meer »

Angst is gezond

Angst is eigenlijk heel gezond. Waarom? Omdat het ons in leven houdt in gevaarlijke situaties. Wanneer kinderen te vaak, te lang, te intens of onnodig bang zijn dan werkt het echter belemmerend. Lees er meer over in mijn blog.

Lees meer »